Website weer opgestart…

website

Zondag 14 juli: Foto-blog website staat online!

Eigenlijk moet ik zeggen “weer online”. Ik heb eerder een fotowebsite online gehad maar een fanatieke hacker heeft die vernield en toen heb ik dat als aanleiding genomen om het toch anders op te zetten…

Dat is eindelijk tot dit resultaat gekomen, de voorlopige “home-page” zie je hiernaast. De website is nu opgezet met WordPress met een thema van Photocrati en wat aanpassingen. Nu veel meer gericht op Bloggen

Maar… dan wel FotoBloggen. Ik hoop dat jullie meekijken, mee genieten van de mooie dingen die ik door mijn camera’s heb gezien. Veel plezier en als iets mooi vindt of iets wilt weten hoor ik dat graag. Erik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.